handige gids

online alles wat u zoekt

De 4 ‘musthave’ kledingstukken voor de herfst en de winter

We zitten al midden in de herfst en de winter zit er dicht achter. U heeft al uw kast winterklaar gemaakt en alle zomerkleding naar achteren verplaatst. Nu weet u precies wat er in uw kast ligt, maar is dit wel genoeg voor deze winter. Het is begrijpelijk dat u wel weer wat nieuws wilt voor deze winter, daarom heb ik hieronder 4 musthave kledingstukken beschreven die een verstandige aankoop zullen zijn. Met deze kledingstukken gaat u mee met de trends die er op dit moment hip zijn, maar zult u ook opvallen.

Leren rok

Een leren rok is altijd een verstandige aankoop. De leren rok is al jaren populair en dit jaar is die ook weer te vinden in alle kledingwinkels. De rok is op verschillende manieren te stijlen. Zo kunt u hem aandoen voor een chic uitetentje, maar ook gebruiken als statementpiece bij een outfit voor overdag. Wanneer u niet zo veel zin heeft om iets te doen aan uw kleding, dan kunt u gewoon zo een leren rok paren met een lekkere dikken trui. Zo ziet u er toch stylish uit, zonder te veel moeite gedaan te hebben. Voor een goede leren rok kunt u bijvoorbeeld kijken naar de Moscow rok.

Coltrui

De coltrui is ook weer zo een veelzijdig kledingstuk die op verschillende manieren gedraagt kan worden. Hij kan chiquer gemaakt worden door hem te paren met een nette rok (de leren rok is ook een goede optie), maar hij werkt ook overdag op een fijne jeans. Net als de leren rok lijkt het wanneer u een coltrui aan heeft alsof u goed heeft nagedacht over de outfit, terwijl u alleen een trui aan heeft. Voor deze winter kunt u coltruien vinden en kopen in zwart, wit, beige, maar ook in veel verschillende felle kleurtjes om toch een beetje op te vallen in de grauwe winter.

Dokter Martens

Dokter Martens zijn al een aantal jaar weer helemaal hip en maken elke outfit af. Het kan bij alles gedragen worden en het geeft de outfit een hippe en edgy look. Het voordeel van Dokter Martens is dat ze jaren meegaan. De investering waard dus!

Een colbertjas

Ook deze zien we al een aantal winters weer in de winkel hangen. Een lekker lange jas die altijd gedragen kan worden met een dikke sjaal en een dikke muts. De jas brengt een hele outfit samen en laat u er ook buiten in de vrieskou er goed uit zien.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 handige gids

Thema door Anders Norén