handige gids

online alles wat u zoekt

Handige gids voor een evenementlocatie in de Randstad

De leukste locaties voor evenementen: waar kun je die vandaag de dag vinden? Voor dit blog artikel heb ik het een en ander uitgezocht over de verschillende evenementenlocaties in Nederland. De focus heb ik in het bijzonder gezet op de Randstad, omdat ik denk dat er in dit gebied het meest vraag is naar evenementenlocaties. Bovendien is de Randstad het drukst bevolkte gebied van ons koude kikkerlandje, dus ook de grootste vraag naar tips voor de juiste evenementenlocatie!

Dus, zonder verder gedoe: hier de (naar mijn mening) leukste tips voor eventlocaties van de Randstad.

Locaties in Haarlem

In Haarlem stikt het van de gave, mooie en praktische evenementenlocaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van een event bij de Theeschenkerij? Een leuke, rustieke en vooral rustgevende en inspirerende eventlocatie voor een vergadering of evenement.

Voor een evenementenlocatie met wat meer klasse en elegantie zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar het Oude Slot in Heemstede. Voor een event waarbij stijlvolle ambiance gewenst is, is deze locatie een echte aanrader.

Een privéstrand afhuren in Haarlem? Het kan, bij Villa Westend. Prachtig en uniek – en ook nog eens goed bereikbaar met de auto. Voor een knallend event is dit een echte aanrader.

Locaties in Amsterdam

In Amsterdam kun je natuurlijk je geluk niet op wanneer je op zoek bent naar een gave evenementenlocatie. De Heineken Experience bijvoorbeeld, is voor veel verschillende soorten events een absolute top locatie. Of je nu een (internationale) zakelijke vergadering hebt, of een casual uitje met kennissen: hier is het voor iedereen die van een pilsje houdt, genieten.

Amsterdam heeft ook evenementenlocaties waar de klasse er vanaf spat. Bijvoorbeeld het West-Indisch Huis, of het Hotel Arena. Wat voor locatie je ook zoekt in onze hoofdstad, voor iedereen zit er wel een geschikte keuze tussen.

Tips voor jouw zoektocht

Het is natuurlijk lastig om iedereen tevreden te stellen met maar enkele locaties in de twee hoofdsteden van Noord-Holland. Daarom wil ik graag nog een paar tips geven, voor wanneer je zelf op zoek gaat naar een leuke evenementenlocatie.

In plaats van eindeloos op internet te struinen en te Googelen, kun je ook eenvoudig de Event Manager van MeetingReview gebruiken. Voor alle steden en plaatsen door heel Nederland kun je via deze Event Manager de beste locaties vinden voor jouw evenement. Dat is handig, omdat je zo je zoektocht snel kan versmallen. Gericht zoeken naar de dingen die jij belangrijk vindt wordt hiermee super eenvoudig.

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén