handige gids

online alles wat u zoekt

Grauwe dagen

De winter komt eraan. De avonden worden sneller donker en in de ochtend komt het licht later te voor schijn. Het is lastiger opstaan wanneer er weinig licht van buiten komt. Het is minder leuk opstaan wanneer je niet in de verte kan kijken waar het mooie zonnetje schijnt. Da dagen zijn grauwer, je bent sneller moe en eerder chagrijnig. Je wil liever binnen blijven aangezien het buiten zo fris is. Liever niet het weer willen bekijken omdat de graden in de min staan. Liever thuis op de bank ingepakt met een warme deken. Warme wollen sokken aan en een kerstfilm op zetten. Of misschien wel zo een typische Nederlandse film. Samen knuffelend met je vriend of vriendin. Een bak popcorn erbij en de bank niet meer verlaten.

Een beetje verlichting

De lichtjes van de kerstboom en de kaarsjes maken het huis dan wel weer wat gezelliger. Maar het licht van de zon is nog fijner. Dat geeft je ook het gevoel dat je naar buiten wil. In het lekkere weer. Nu valt het erg tegen en is de tuin in de avond al snel donker en in de ochtend nog steeds donker. Gelukkig zijn er opties om er wat tegen te doen. Zoals misschien een leuke lamp voor in de tuin.

Wat verlichting in de duisternis

Ik ging kijken op mijn pc en zocht het volgende op: ‘tafellamp op batterijen online kopen’. Ik kreeg gelijk een aantal hits met bovenaan besled.nl. Met hier dan ook veel verschillende lampen op batterijen. Zo zag ik een mooie zwarte lamp die perfect in de tuin zou staan. Deze kan dan een beetje licht geven in de duisternis buiten. Ik kon de lamp zo gemakkelijk vinden doordat ik gewoon kon selecteren wat ik zocht. Op levertijd, kleurtemperatuur, kleurverlichting, kleur armatuur en nog een aantal tabs. Zo ging ik online gelijk bestellen en zou de lamp zo snel mogelijk bezorgd worden.

Een lieve verassing

Nu wanneer ik naar buiten kijk in de ochtend of avond is het al een stuk minder donker in de tuin. Toen viel me ook op dat een bepaalde kat het erg leuk vindt om in de avond langs te komen en in onze tuin te spelen. Dat had ik eerst niet door in het donker. Toch wel schattig, dus nu zetten ik dan ook een bakje met water klaar voor het geval het katje dorst had. In de ochtend wanneer de zon op kwam was het katje dan ook weer weg. Ik denk dat dat katje meer van het donker houdt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén