handige gids

online alles wat u zoekt

Jouw droom badkamer realiseren

Als jij droomt over je droom badkamer, denk je dan aan een industriële inrichting of juist aan een klassieke inrichting? Ben jij wel in voor een gek kleurtje of wil jij juist je nieuwe badkamer zo neutraal mogelijk houden? Het kan allemaal tegenwoordig. In de afgelopen jaren zijn de trends rondom de badkamers behoorlijk veranderd. Denk maar aan de oude badkamers met de bruine of groene tegeltjes aan de wand. Niemand vindt dat meer mooi. Vaak worden deze woningen ook minder snel verkocht omdat er gelijk een verbouwing aan vast zit.
Stel je wilt je badkamer verbouwen, waar moet je dan allemaal aan denken? Hieronder vind je enkele tips.

 

Opbouw van je badkamer

Als je praktisch kijkt naar een badkamer kan je al een complete lijst opstellen met dingen die je moet aanschaffen voor je nieuwe badkamer. Denk hierbij aan wasbakken, kranen, misschien een bad, uiteraard je douche en een toilet is misschien ook wel handig voor op de tweede verdieping van je woning. Dan heb je alleen nog maar de basisdingen bedacht voor in je badkamer.
Dan heb je nog uiteraard de tegels die nodig zijn. Vaak onderschatten mensen hoeveel uitzoek werk het kan zijn om een complete badkamer uit te zoeken.
Wanneer je alle basis “ingrediënten” voor jouw badkamer hebt gevonden is het tijd voor de inrichting van jouw badkamer.

 

Een luxe badkamer door kleine veranderingen

Een badkamer is een plek waar iedereen dagelijks komt, waarom zou je dan je badkamer niet net even wat luxer maken? Door een mooie kast uit te zoeken voor je handdoeken en verzorgingsproducten en je handdoeken lekker op kunt waren aan een handdoek radiator wordt iedere dag douchen een feestje. Stel je voor, midden in de winter. Je komt onder de warme douche vandaan waardoor je gigantisch snel afkoelt. Hoe fijn is het dan dat je je kunt afdrogen met een verwarmde handdoek? Een handdoek radiator kost een paar honderd euro maar dan heb je ook wel iedere dag een lekkere warme handdoek.
Verder kun je nog denken aan planten in de badkamer. Er bestaan veel plantensoorten die uitstekend zijn voor in de badkamer. Een voordeel is ook dat de planten door de stoom vanuit de douche voldoende vocht opvangen waardoor je de plant zelf geen water meer hoeft te geven.
Zoals je leest, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Gun jezelf de luxe, je bent nu toch al bezig

Mijn laatste tip is dat je niet op de kleintjes moet letten wanneer je je badkamer wilt verbouwen. Het hele project kost al heel erg veel geld dus de kleintjes maken dan ook geen groot verschil meer. Gun jezelf die handdoek radiator en mooie meubels. Het zijn dingen waar je minimaal 30 jaar mee doet.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén