handige gids

online alles wat u zoekt

Kamado BBQ, genoeg eten en meer tips voor je tuinfeest

Heb je een tuinfeestje gepland staan en ben je eigenlijk niet echt een topper in het organiseren van een BBQ dan ben je niet de enige. Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij het organiseren BBQ feestje. Een ding is zeker, op een feestje bij jouw  in de tuin mag de Kamado BBQ niet ontbreken. Ook als je dat weet kan er nog van alles mis gaan. De tips om handiger te worden in het geven van  Kamado BBQ feestjes lees je in deze blog. We geven je namelijk alle tips voor een geslaagd feestje.  Wil jij ook wat handiger worden en een top feest geven, lees dan snel verder.

Geen feestje met te weinig op de Kamado BBQ

Het belangrijkste bij een feestje waarbij op de Kamado BBQ gebarbecued gaat worden is het eten. Je moet er voor zorgen dat iedereen die aanwezig is voldoende krijgt om te eten. Dat betekent dat je voor iedereen twee volle borden met eten moet hebben. De kans dat er wat eten overblijft is groot, maar je kunt beter teveel hebben dan te weinig. De Kamado BBQ is snel en dus zal er niet heel lang gewacht hoeven worden op het eten. Haal dus altijd genoeg, zodat er niemand met een lege maag naar huis hoeft.

Zet elke gang op de Kamado BBQ

Elke gang? Ja dat lees je goed, want ook als je gaat barbecueën kun je met gangen werken. Je kunt bijvoorbeeld iedereen een stuk vis of een maiskolf van de Kamado BBQ geven als voorgerecht. Als hoofdgerecht kun je verschillende soorten vlees op de barbecue doen en hier wat brood en salade bij serveren. Eventueel kun je nog wat groenten op de Kamado BBQ gooien, maar dat is geen must (tenzij er vega’s bij zijn). Zelfs het nagerecht kan op de Kamado BBQ. Je kunt er voor kiezen om banaan, mango of ananas (deze fruitsoorten zijn warm lekker) te bakken. De kun je vervolgens met ijs op eten. Je kunt zelfs cakejes bakken op de Kamado.

Zorg voor plastic en drinken

Bij een buitenfeestje hoort plastic. Het is niet handig om al je servies uit de keuken te halen om te gebruiken. Alles gaat iets sneller stuk als je buiten van de Kamado BBQ eet en dus is het niet heel slim om dat te doen. Zorg er daarnaast voor dat je genoeg te drinken hebt. Vooral als het erg warm weer is. Als dat het geval is moeten mensen namelijk nog meer drinken. Een tot ander halve pak is genoeg per persoon. kamado bbq

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén