handige gids

online alles wat u zoekt

Liu Jo tas benadrukt jouw eigen schoonheid

Ben je op zoek naar een mooie, modieuze maar toch unieke handtas? Dan ben je bij Liu Jo aan het juiste adres. Een Liu Jo tas staat bekend om zijn prachtige unieke designs en geweldige kwaliteit.

Geschiedenis van de Liu Jo tas

Het merk Liu Jo bestaat al sinds 1995 en is sinds die tijd ontzettend gegroeid. Het merk werd opgericht door de broers Marco en Vannis Marchi in Capri, een breiwerkwijk in Italië. Het begon allemaal met de collecties Liu Jo en Liu Jeans, waarna het merk steeds meer begon te groeien op de Italiaanse markt. Het is nu een van de meest bekende designers als het gaat om jeans, tassen, kleding, enzovoort. Maar wat Liu Jo tot op de dag van vandaag nog steeds het meest bijzonder maakt is de Liu Jo tas.

De filosofie van de Liu Jo tas

De creatieve filosofie van de Liu Jo tas is erop gericht om de natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid van iedere vrouw te verbeteren en eruit te laten springen. Er wordt in het bedrijf gewerkt met energie en enthousiasme om prachtige moderne creaties aan te bieden met de onmiskenbare identiteit die een Liu Jo tas altijd met zich meedraagt: een onmiddellijk herkenbare stijl die zich uit in hoogwaardig materiaal en nauwgezette aandacht voor de details. Het bedrijf is diepgeworteld in het vakmanschap van het Carpi-gebied in Italie, en blijft door deze roots altijd loyaal aan de authentieke tradities en de Italiaanse stijl die elegantie en betrouwbare kwaliteit tot uiting brengt.

Liu Jo wil een vrouw niet mooier maken, maar erkent liever dat iedere vrouw mooi is zoals ze is. Het bedrijf en de prachtige producten die zij maken zijn daarom gefocust op het benadrukken van natuurlijke schoonheid en vrouwelijkheid. En hoe doe je dat beter dan met een prachtige Liu Jo tas? Een Liu Jo tas is tijdloos, van de beste kwaliteit en maakt iedere outfit net dat beetje mooier en meer samengesteld. Zo kun je in je kloffie lopen op een dag dat het allemaal net even niet mee zit, even snel naar de supermarkt als je haar niet is gedaan, en toch altijd stralen doordat jouw Liu Jo tas het mooiste in je naar boven haalt. Het merk kenmerkt zich door de term “alledaagse glamour”. Want hoe niet-glamoureus je je soms ook kunt voelen, er valt zoveel pracht en praal te vinden in jouw natuurlijke schoonheid dat jij straks nog meer straalt dan je Liu Jo tas.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén