handige gids

online alles wat u zoekt

De minimalistische stijl voor een stijlvolle look

Laten we eerlijk zijn, minimalisme is hip! Het is niet alleen praktisch, maar ook nog eens goed voor het milieu. Daarnaast bespaart het je tijd en maakt het het leven een stuk makkelijker. Hoe creëer jij een minimalistische kledingstijl? Je begint met het uitmesten van je kledingkast en alleen de merken te houden waar je echt van houdt. Bij mij bleek dat minimum het ultieme merk was voor mijn minimalistische kledingstijl!

De minimalistische look

Hoe creëer je een minimalistische look? Het is eigenlijk heel simpel! De minimalistische stijl komt uit Scandinavië. Kenmerken zijn sobere, neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart. Het ontwerp van de kleding is basic met weinig details. Een (grijze) skinny jeans, een wit overhemd en zwart slim fit colbert van natuurlijke materialen als wol, linnen en katoen. Kleur kan, maar alleen effen. Je kan ook voor gestreepte longsleeves gaan op een blauwe spijkerbroek. Als je het maar simpel houdt. Gelukkig is dat voor de meeste mannen geen probleem.

Minimum als ultiem merk

De naam zegt het natuurlijk al. Minimum is het ultieme merk voor de minimalistische man. Strakke no nonsense designs, geënt op hedendaagse trends, met mooie details en perfecte pasvorm. Minimum kleding valt op door sobere lijnen en kleuren, maar met zoveel attitude dat grijze muisjes ervoor terugdeinzen. Zo vinden we in de huidige collectie Minimum overhemden met subtiele streepjes patronen, Minimum sweaters met contrasterende pockets en uiteraard mooi cleane jackets. Kortom, Minimum kleding komt keihard; Less is More! Als je het simpel wil houden, maar toch indruk wil maken, is Minimum je merk!

Stijlvolle mannen

Vele mannen gingen je al voor, dus wees niet bang om de minimalistische look te omarmen. Stijlvolle mannen weten wat goed is! Doordat je minder kleding hebt, kun je meer geld uitgeven aan kwaliteit. Vergeet niet om er een paar mooie handgemaakte leren schoenen onder te dragen. Niks is mooier dan een man die weet wat goed is! Vergeet niet je kleding goed te verzorgen. Want dat laat zien dat je de dingen die je hebt op waarde schat! Als laatste tip willen wij je meegeven dat je wel trouw aan jezelf moet blijven door je eigen stijl te behouden. Dus bedenk goed wij jij bent, wat je wil uitstralen en hoe je dit op een minimalistische manier kunt doen. Ben je er nog niet uit? Kijk dan vooral voor wat voorbeelden op de vele websites die het internet rijk is. We weten zeker dat ook jij een stijlvolle, minimalistische man kunt zijn.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén