handige gids

online alles wat u zoekt

Bent u op zoek naar een prenatale vaderschapstest?

Eindelijk een test voor de man! Is uw vrouw, vriendin of kennis zwanger en wilt u zeker weten of het van u is? Doe dan nu prenatale vaderschapstest. Met deze vroegtijdige vaderschapstest test je of het DNA van de foetus overeenkomt met die van de vader. Wacht niet langer, en doe nu zo’n vaderschapstest.

Waarom?

Een prenatale vaderschapstest komt van pas wanneer u bijvoorbeeld vermoed dat uw partner vreemdgaat of is gegaan. Tijdens de zwangerschap groeit de foetus hard door, en na de eerste 3 maanden zal u dat beginnen te zien met een buikje. Nu hoeft u niet meer te wachten tot de 16e week voor een prenatale punctie, want u kunt nu veilig en betrouwbaar de prenatale vaderschapstest doen. Zo voelt u zich gerustgesteld, en weet u zeker dat u de vader bent (of niet).

Vroeger moest je de moeder op haar woord geloven. Tegenwoordig met de huidige ontwikkelingen in de medische wereld is het mogelijk met een vaderschapstest vroeg in de zwangerschap te testen of u de vader bent of niet. Na de uitslag die volgt in een paar weken, kunt u zelf beslissen wat u met het antwoord wil doen. Zo bent u verzekerd van de waarheid. De prenatale vaderschapstest is 99,9 % betrouwbaar, waardoor er nauwelijks tot geen speling is voor twijfels. De prenatale vaderschapstest is handig, betrouwbaar, snel en veilig voor zowel vader, moeder als foetus.

Voordelen PRENATALE vaderschapstest

Deze vaderschapstest kan al in een vroeg stadium van de zwangerschap gebruikt worden. Hierdoor hoeft u niet te wachten op een biopsie of het testen van vruchtwater. De prenatale vaderschapstest is veilig doordat er bloed wordt afgenomen die vervolgens in een laboratorium. Dat bloed wordt gecheckt op overeenkomsten in het DNA. Daarnaast is zo’n vroege vaderschapstest ongevaarlijk, doordat het door middel van bloed getest wordt en dus geen complicaties of miskraam kan veroorzaken. Een prenatale vaderschapstest is 99,9 % betrouwbaar. Daarmee is deze test net zo betrouwbaar als een intensievere test zoals een biopsie of vruchtwatertest.

De belangrijke uitslag

Een prenatale vaderschapstest kunt u zowel online bestellen, als bij de huisarts. Na het afnemen van bloed in een buisje, brengt een speciale koerier de buisjes naar een laboratorium. Hier worden ze uitvoerig getest op overeenkomsten in het DNA, die erop duiden dat u de vader bent (of niet). De uitslag komt tussen de 1-3 weken, en kunt u ontvangen per post of per e-mail. Neem het zekere voor het onzekere en doe nu een prenatale vaderschapstest.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén