handige gids

online alles wat u zoekt

Waarom je een thermoskan moet aanschaffen

Bijna iedereen heeft wel een flesje water in de tas om overal mee naartoe te kunnen nemen. Op die manier kun je op ieder moment van de dag even je dorst lessen. We zien echter veel minder vaak dat mensen warme dranken meenemen voor onderweg of voor een werkdag. Dit lijkt voor velen te veel werk te zijn en het bewaren daarvan lijkt vaak ook al een hele onderneming. Het drankje mag niet koud worden, kan niet zomaar in ieder soort materiaal bewaard worden en als de drank lekt in je tas, dan ben je uren zoet met het goed schoonmaken ervan. Gelukkig worden thermoskannen steeds vaker gebruikt en staat de ontwikkeling van dit product nooit stil. Een thermoskan houdt warme dranken heerlijk warm, zijn van stevig materiaal waardoor je tas niet gaat geuren en andere spullen in je tas niet warm worden en zijn gelukkig in de meeste gevallen lekdicht, waardoor je met een gerust hart op pad kunt gaan. Als de koude dagen er weer aankomen, dan zijn er een hele hoop situaties waar zo’n thermoskan van pas kan komen. Ben je benieuwd of een thermoskan een goede toevoeging voor jou zou zijn? Lees dan hieronder de meest voorkomende situaties voor het gebruik van een thermoskan en vergelijk of jouw leven in dit rijtje past.  

Warme dranken voor onderweg

De meest bekende maar ook meest voorkomende situatie om een thermoskan te gebruiken is wanneer je moet reizen. Dit kan een half uurtje met de bus zijn, maar kan ook meerdere uren met de trein of de auto beslaan. Het fijne is dat je thermoskannen kunt selecteren op hoeveel uur de kan je drank moet kunnen warmhouden. Daarnaast beschikken sommige thermoskannen over een dop die tevens als kopje te gebruiken is. Zo kun je op een eenvoudige en praktische manier onderweg genieten van een warm drankje. 

Een warm drankje in de tent

Voor de kampeerliefhebbers is een thermoskan bijna onmisbaar. Uiteraard kun je wel wat warme dranken opwarmen op het kleine, niet altijd even praktische gasstelletje dat je hebt meegenomen, maar dat kost weer veel tijd. Daarnaast zal je oploskoffie via het gasstelletje veel minder lekker smaken dan de goede koffie die je van huis hebt meegenomen. Neem daarom een thermoskan mee voor tijdens het kamperen. Er zijn thermoskannen die wel meer dan twee liter kunnen dragen en die meer dan tien uur je drank kunnen warmhouden. Op die manier kun je een goed tijdje met de drank vooruit en kun je genieten van kwalitatieve koffie, thee of een andere warme drank in een handomdraai.

Een warm drankje voor jou en je collega’s

Heb je wel eens zo’n dag dat je de hele dag in meetings zit en je eigenlijk helemaal geen tijd hebt om tussendoor naar de keuken te lopen voor een kopje koffie of thee? Dan is een thermoskan voor in de vergaderruimte een hele praktische en snelle oplossing. Vul voor de lange vergadering je thermoskan met een drank naar keuze en plaats hem in de vergaderruimte met een aantal kopjes ernaast. Zo kun je niet alleen van de warme dranken genieten wanneer jij daar behoefte aan hebt, maar haal je ook nog eens een wit voetje bij je collega’s die lekker met je mee kunnen genieten. Op die manier laden jullie jezelf weer lekker op voor het volgende vergaderpunt.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén