handige gids

online alles wat u zoekt

Wat is jouw outfit voor aankomend festival?

Het is bijna weer zomer en dat betekent dat het festivalseizoen geopend is. Op facebook heb je vast en zeker al een aantal toffe feestjes voorbij zien komen en wie weet heb je zelfs al tickets weten te bemachtigen. Je bent er eigenlijk helemaal ready totdat de dag van het festival aanbreekt, want… Wat moet je nu weer aan op deze dag? In dit blog een aantal tips over hoe jij je outfit altijd gereed hebt voor je festival. En zie het gerust als een back up.

Een tof t-shirt

Met een tof t-shirt zit je altijd goed! Dit kan zijn een oversized shirt of een shirt met toffe opdruk. Er zijn zoveel merken die toffe shirts in de collectie hebben zoals bijvoorbeeld balr of andere soortgelijke merken. Wat ontzettend tof is aan de shirt van balr is dat ze een best wel basic kleur hebben met het felbegeerde logo op de voorkant afgedrukt. Iedereen herkent het merk en het ziet er ook nog eens top uit. Hou jij van oversized? Kies dan voor een shirt dat minimaal 2 maten te groot is. Is je shirt maar een maatje te groot dan kan het eruit zien alsof je een maatje meer hebt en dit wil je natuurlijk niet. Met twee maatjes te groot valt het shirt toch nog mooi om je heen als je hem bijvoorbeeld in de rand van je broek doet of een knoop maakt aan het einde. Leuk weetje! Hoe gehavender een shirt, des te beter voor een festival. Op een festival mag je er lekker stoer uitzien!

Een goed zittende jeans

Niks is vervelender dan een broek die niet lekker zit en al helemaal niet op een festival. Met een beetje geluk loop je zo’n 8 uur rondjes op een festival en die rondjes duren best lang als je kleding niet lekker zit. Het maakt niet uit of je een skinny jeans draagt of een boyfriend jeans als de broek aan de bovenkant maar mooi aansluit. Dit betekent dat de broek mooi in je taille valt zodat eventuele rolletjes mooi worden verstopt en dat hij vooral niet te strak zit zodat er geen rolletje overheen kan vallen. Ook een goede korte broek kan heel goed van pas komen op de warme dagen.

Accessoires maken je outfit

Op een festival mag je helemaal uitpakken. Toffe riemen, glitters, kettingen, petten, sieraden en noem maar op. Alles wat je kan bedenken mag je aan je outfit toevoegen. More is more geldt in dit geval.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén