handige gids

online alles wat u zoekt

Een trouwauto huren; zo doe je dat!

Je bruiloft is één van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn. Alles moet precies worden zoals jullie het voor ogen hebben en zoals het bij jullie past. Eén van de dingen die goed geregeld moet worden is het huren van trouwvervoer. In dit artikel noemen we een aantal tips waar je op moet letten als je een trouwauto huurt.

#1 Welk soort trouwauto wordt het?

Wordt het een klassieke oldtimer of een luxe limousine? Met paard en wagen, of wordt het een trouwbus waar ook je gasten in mee kunnen rijden? Een oud Volkswagenbusje of een moderne auto? Alles is mogelijk en je kunt hurenwat jullie willen.

Een trouwauto hoort bij die onvergetelijke dag, dus het is belangrijk dat jullie er goed over na denken en het samen eens worden. Een trouwauto kun je ook onderdeel laten zijn van de fotoshoot en dat leveren vaak prachtige plaatjes op en krijgt het ook een plekje in jullie trouwalbum.

#2 Houd rekening met …

… de af te leggen afstanden. Vervoerd worden met paard en wagen is leuk, maar als je van de ene locatie naar de andere locatie heel wat kilometers moet afleggen, dan is het niet handig.
… de kleur. Welke kleur trouwjurk en pak hebben jullie uitgekozen? En welke kleur bloemen? Het is vaak heel mooi als de kleur van de te huren auto ook mooi afgestemd wordt op jullie kleding en accessoires. Zorg er in ieder geval voor het een en ander niet vloekt bij elkaar.
… de weersomstandigheden. Een auto met open dak huren en de wind door je haren laten gaan? Klinkt goed! Maar is een open dak ook nog lekker als het sneeuwt of regent?
… je trouwjurk. Samen gezellig en knus in een kleine auto. Maar pas je lange sleep en de wijde hoepel van je jurk er dan nog wel bij?

#3 Boek de auto ruim van tevoren

Jullie zijn eruit. Je hebt rekening gehouden met bovenstaande punten en je weet precies wat je wilt. Wacht dan niet langer met het huren van de auto. Het zou jammer zijn als jullie droomauto nergens meer beschikbaar is op jullie dag. Ga op internet op zoek naar die auto en maak een afspraak met het verhuurbedrijf of leg de reservering vast. Het is altijd verstandig om de trouwauto in het echt te zien. Op foto’s kunnen kleuren, de grootte enzovoorts anders overkomen dan in het echt.

#4 Een backup-auto

Je zult het net zien. Op jullie dag start de auto niet. Als je ervoor zorgt of laat zorgen dat er een tweede auto klaar staat bij gevalletje pech dan is het ook geen ramp en kan jullie dag zonder al teveel vertraging gewoon doorgaan.
Denk ook aan een tweede chauffeur, want stel je voor dat de chauffeur nu net ziek is op jullie bruiloft.

#5 Meerdere auto’s huren is mogelijk

Is je budget niet zo groot? Je hoeft een auto niet voor de hele dag te huren. Denk na welke ritten het belangrijkst zijn en die je echt in de trouwauto wilt afleggen. De andere ritten kunnen dan ook prima in jullie eigen auto, of die prachtige auto van een familielid, collega of kennis.
Of kom je er niet helemaal uit met je partner en willen jullie allebei een andere soort auto? Ook dan kun je natuurlijk kiezen om meerdere vervoersmiddelen te huren. Maar daar zul je waarschijnlijk dan wel extra voor moeten betalen.

#6 Geniet

En dan is het zover. Jullie dag is aangebroken. Laat je vervoeren door je chauffeur in die prachtige auto. Zet jullie muziekje op en ga dan vooral GENIETEN. Van de auto, van de rit, van de muziek en vooral … VAN ELKAAR!

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 handige gids

Thema door Anders Norén